23 Haziran 2015 Salı

baskılı tshirt,dijital baskı

ÖDEME HAKKINDA

EN ÇOK SATILANLAR
BLOG YENİ KONU
Ödeme/Fiyat bilgileri:
Sitemizde satışa sunulan ürünler KDV dahil fiyatlar olup, ürün inceleme sayfasında KDV oranı belirtilmiştir. Sitemiz üzerinden yaptığınız alışverişlerinizde ödemelerini kredi kartı ile ödemenin yanı sıra havale/eft ile de gerçekleştirme imkanınız mevcuttur. Havale/eft ile ödemelerinizi gerçekleştirebilmeniz adına banka bilgileri ilgili sayfada tarafınıza belirtilmektedir. Bu tür bir ödeme seçeneğinde, havale/eft işleminin daha çabuk işleme alınabilmesi adına, açıklama kısmına sipariş numarasının ilave edilmesi önem arz etmektedir.
Kredi kartı ile ödemelerinizde sitemizde belirli dönemlerde belirtilen taksit seçenekleri ile ödeme imkanı bulunmakta olup, bu gibi durumlar sitemizde ilgili bölümlerde belirtilmektedir.
 Şu aşamada birden fazla kredi kartı ve yurt dışı kredi kartları ile ödeme seçeneğimiz mevcut değildir.
Ödeme esnasında oluşabilecek olası onay vermeme/hata mesajı gibi problemlerde ise alışveriş esnasında girdiğiniz kredi kartı bilgilerinizin doğruluğunu tekrar kontrol ediniz. Tüm bilgileriniz doğru ise kredi kartınızın internet/telefon satışına açık olup olmadığını ilgili banka üzerinden kontrol edebilirsiniz.

baskılı t-shirt dijital baskı siyah t-shirt

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder